vineri, 17 februarie 2012

Ceai Alcachofa de Laon cu extract de anghinare

Dupa reclama agresiva de la radio si TV pentru Fiolele de slabit Alcachofa de Laon, si dupa valul de interes starnis si pe internet pentru aceste produse de slabit cu extract de anghinare, acum aflam despre un nou produs: Ceai Alcachofa de Laon - cu extract de anghinare.


Acest Ceai Alcachofa de Laon vine ca o varianta la fiolele de slabit Alcachofa de Laon pentru a da o posibilitate si celor care nu suporta gustul amarui de anghinare. Ceaiul Alcachofa de Laon poate fi indulcit cu miere de albini astfel incat gustul amarui al extrasului de anghinare nu se va mai simti.

Pastrand efectul de lupta cu grasimile nedorite din organism, noul Ceai Alcachofa de Laon are un pret de doar 69 lei pentru o cutie cu 30 plicuri, suficiente pentru o cura de slabire cu anghinare de o luna de zile.

Noi nu ne putem pronunta daca acest Ceai Alcachofa de Laon este sau nu bun asadar, cine a slabit cu Ceai Alcachofa de Laon e rugat sa ne spuna ca de obicei si noua cum a fost cura de slabire, cate kilograme a reusit sa dea jos si daca a avut sau nu efecte secundare Ceaiul Alcachofa de Laon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu