luni, 22 iunie 2015

Informatii despre reconditionare motor BMW

In cele ce urmeaza va vom oferi cateva informatii referitoare la aceste servicii de reconditionare motor BMW, si puteti tine cont si dumneavoastra de aceste detalii in cazul in care aveti o masina de acest tip, si si-au facut aparitia din pacate problemele legate de motor. Exista companii in acest domeniu, care pot oferi cele mai profesionale servicii in ceea ce priveste aceste reconditionari de motor, iar in acest sens nu va trebui decat sa va informati, deoarece numai in aceste conditii veti reusi sa luati cele mai bune decizii. In ceea ce priveste diagnosticarea problemelor aparute la motorul dumneavoastra, aceasta etapa se face pentru inceput la telefon, pe baza informatiilor pe care le veti da unei companii ce activeaza in acest domeniu. Pe baza acestor informatii veti primi si o estimare in ceea ce priveste costul pe care va trebui sa il achitati in ceea ce priveste reconditionarea motorului. De cele mai multe ori un motor este reconditionat intr-un interval de 5 - 7 zile, iar in acest sens, foarte importante sunt si piesele necesare, dar si disponibilitatea acestora la achizitionare. Despre procesul de reconditionare pentru un motor, mai putem adauga ca incepe odata cu inspectia lui, atunci cand se se vor verifica si posibilele fisuri aparute, care au dus la defectarea acestuia, si la necesitatea serviciilor de reconditionare. Apoi, urmatoarea etapa este cea prin care se va dezasambla componentele motorului pentru curatarea pieselor prin baie de aburi, sau prin sablare.
 Referitor la blocul motor, putem spune ca piesele ce intra in componenta acestuia vor fi demontante dupa care curatate. Se verifica de asemenea si gaurile filetate, pentru a se face reparatii in cazul in care situatia le impune. Tot in acest moment sunt curatate si canalele de ulei cu atentie si inchise cu dopuri noi, pentru ca functionarea lor ulterioara sa fie una ireprosabila. Apoi, in final carcasa va fi revopsita si pregatita pentru noua asamblare. In cazul in care situatia o impune, si se invart cuzinetii de palier, se pot realiza si lucrari de alezare a liniei vibrochenului.
In ceea ce priveste arborele cotit, despre reconditionarea acestuia putem spune ca necesita multa experienta din partea firmei cu care veti alege sa lucrati, deoarece sunt multe conditii de ovalitate, conicitate, si paralelism de care va trebui sa se tina cont. Referitor la bile, putem adauga ca dupa demontare acestea sunt curatate, masurate, si alezate dupa specificul producatorului, iar segmentii, bolturile, cuzinetii se vor inlocui cu piese noi in cazul in care situatia o impune. Totodata se va verifica si chiulasa, daca are fisuri, si daca necesita reparatii prin sudare, pentru a nu exista scurgeri de nici un tip. Apoi se vor verifica si gaurile filetate si reliefate in cazul in care este nevoie. Se vor alieza si capetele de cilintru pentru ca etansitatea sa fie una perfecta cu garnitura de chiulasa. Dupa toate aceste lucrari nu urmeaza decat curatarea finala si asamblarea dupa reconditionare motor BMW, iar motorul va fi din nou gata de pornire, si va functiona in cele mai bune conditii.

Daca veti dori sa va bucurati de servicii de calitate in acest domeniu, nu trebuie decat sa intrati pe recotech.ro deoarece acesta este locul in care veti gasi persoane specializate in lucrarile de reconditionare motoare, si care va pot oferi informatii utile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu