luni, 17 august 2015

Vopsitorie in camp electrostatic Ploiesti

Pentru inceput despre activitatea desfasurata intr-o vopsitorie in camp electrostatic Ploiesti, putem spune ca se bazeaza pe o tehnologie superioara, in ceea ce priveste aplicarea unei vopsele, ce se regaseste sub forma unei pudre. Aceasta vopsea va fi aplicata pe suprafete metalice, care mai apoi urmeaza sa fie tratate termic, si se va asigura in acest sens o rezistenta mult mai indelungata in timp, in ceea ce priveste uzura, si de asemenea abraziunea. Avantajele de acest tip sunt foarte cautate, si din acest motiv tot mai multe persoane iau in calcul posibilitatea de a opta pentru serviciile oferite de o vopsitorie in camp electrostatic Ploiesti.
Un alt motiv foarte important pentru care se ia in calcul posibilitatea de a apela la aceasta tehnologie de vopsire a pieselor metalice, este si aderenta mult mai mare a vopselei la suprafata metalica ce va fi tratata. De asemenea piesa vopsita intr-o vopsitorie in camp electrostatic va fi una mult mai uniforma in raport cu celelalte metode de vopsire existente. In ceea ce priveste procesul de vopsire in camp electrostatic, putem spune ca pentru acesta sunt folosite vopsele epoxidice, si poliuretanice, care au standarde de calitate, dintre cele mai ridicate. Este posibil sa cautati unele raspunsuri si in ceea ce privesc avantajele acestui tip de vopsire in camp electrostatic, iar in acest sens putem adauga ca aceasta tehnica de vopsire poate asigura o aderenta mult mai mare pentru elementele vopsite.
Totodata tehnologia moderna de vopsire in camp electrostatic ofera o putere mai mare de acoperire pentru piesele vopsite, si de asemenea o rezistenta sporta la abraziune. Si rezistenta la uzura va fi una mai mare decat in cazul folosirii metodelor traditionale de vopsire, ceea ce inseamna ca puteti lua in calcul aceasta tehnologie noua de vopsire in camp electrostatic. Asta si pentru faptul ca poate oferi o rezistenta mai mare la agentii corozivi, si de asemenea un strat de vopsea fin si uniform. In ceea ce priveste vopsirea in camp eletrostatic in cele mai bune conditii, este indicat sa fie urmate trei etape principale pentru ca rezultatele finale sa fie cele asteptate. In cadrul primei etape se vor efectua lucrari pentru pregatirea suprafetei ce urmeaza sa fie vopsita, iar in acest sens se pot efectua servicii de sablare, curatare sau degresare.
Referitor la a doua etapa din cadrul procesului de vopsire in camp electrostatic Ploiesti putem spune ca se bazeaza pe aplicarea vopselei sub forma de pudra, folosind unele utilaje speciale, care pot oferi vopselei o sarcina electrica. In aceste conditii vopseaua va fi atrasa de materialul pe care urmeaza sa fie aplicata, si la randul lui si el va fi incarcat cu o sarcina electrica. Astfel, datorita acestor procese se va forma o pelicula uniforma si fina de vopsea, acoperind in intregime piesa. Bineinteles in cazul in care nu veti dori vopsirea totala a piesei, aveti posibilitatea sa faceti acest lucru, si va trebui sa acoperiti partile pe care nu veti vrea sa le vopsiti.

Apoi, in cadrul ultimei etape urmeaza tratarea termica a piesei ce a fost vopsita in camp electrostatic, iar acest lucru se va face cu ajutorul unui cuptor special, la temperaturi potrivite, pentru a se asigura o polimerizare uniforma pentru vopseaua aplicata. Un avantaj major al acestei tehnologii de vopsire il reprezinta calitatea superioara pe care o poate oferi in raport cu celelalte tehnici de vopsire folosind vopseaua lichida. In cazul vopselei in camp electrostatic, se va putea obtine o pelicula dura, rezistenta la actiune mecanica, si de asemenea la alti factori externi. Pentru a primi servicii de calitate in ceea ce priveste tehnica de vopsire in camp electrostatic puteti intra si pe matei-electrostatic.ro deoarece aici puteti gasi servicii profesionale si persoane care va pot oferi informatii suplimentare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu