duminică, 27 septembrie 2015

Cea mai buna preventie: apa kangen

Am auzit cu totii ca preventia este mama sanatatii si ca mai bine previi decat sa tratezi, ori ca un mar pe zi tine doctorul departe, insa cati dintre noi chiar facem ceva pentru a preveni o imbatranire prematura? Cati dintre noi pot spune cu mana pe inimia ca fac tot ce le sta in putinta pentru a se mentine sanatosi cat mai mult timp?
Raspunsul este : foarte putini, pentru ca majoritatea dintre noi doar ne gandim ca facem acest lucru. In realitate insa parca nu ne putem abtine sa nu mancam un burger bine facut, sau o punga de chipisuri sau poate chiar cateva bomboane bogate in zahar, pentru energie. Preventia este intr-adevar sursa sanatatii, insa cum sa facem sa reusim sa manacm bine fara sa credem ca pierdem ceva daca nu mancam un covrig de la patiseria din colt, fara sa cheltuim foarte multi bani si pentru un timp cat mai indelungat?
Raspunsul vine de la cativa cercetatori japonezi care acum 30 de ani revolutionau consumul de apa in lume. Desigur, au incercat asta mai intai in tara lor ai sbia dupa 20 de ani de perfectionare au daruit lumii cel mai simplu mod de mentinere a sanatatii: apa kangen. Acest tip de apa provine tot de la robinetul dumneavoastra, numai ca inainte sa ajunga in paharul dumneavoastra este filtrata si imbogatita cu oxigen, in acelasi timp.
Apa kangen este cel mai eficient mod de preventie, din cate exista, pentru ca nimic nu ne ”repara” mai bine decat apa si oxigenul. Avand in vedere ca aproape 3 sferturi din corpul nostru este alcatuit din apa este evident de ce exista o legatura atat de stransa intre noi si apa. Apa ne poate repune pe picioare dupa o noapte obositoare, la fel cum apa ne ajuta sa ramane sanatosi mai mult timp. Desigur, nu orice tip de apa este potrivit pentru consumul nostru. Spre exemplu apa distilata, apa de la robinet (in special din zonele unde filtra rea si purificarea apei inca se efectueaza pe baza multor substante chimice care raman mai apoi in apa) sau apa din izvoarele contaminate, nu sunt ape potrivite pentru consum. Acestea vor ingreuna si mai tare procesele vitale ale organismului si conduc la imbolnavire.
Aparatul care produce apa kangen poate produce doua tipuri de apa : alcalina si acida. Este important sa stiti ca apa acida este potrivita pentru exteriorul corpului nostru, iar apa alcalina pentru mentinerea sanatatii in interior. Apa acida ajuta la tratarea ranilor, piscaturilor de tantari, micozelor, tonifiaza, curata si hraneste parul si pielea. Apa alcalina este potrivita pentru intregul organism, pentru ca atunci cand este consumata regulat, devin elixirul tineretii si sanatatii. Invatati sa preveniti orice neplacere cu un simplu pahar de apa.

Cautati in orasul dumneavoastra sau aici ionizatoarele de apa kangen si invatati sa traiti sanatos. Este mult mai usor decat va inchipuiti si veti vedea rezultatele in maximum doua luni de la inceperea consumului. Preventia ar trebui sa fie un proces normal de viata, nu  o povara, pentru ca starea naturala a omului nu este boala ci sanatatea. Alege sanatatea, consuma apa kangen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu