luni, 28 septembrie 2015

Cum sa alegi o firma de Securitate din Romania

Uneori poate fi dificil sa alegem o firma de Securitate din Romania pentru ca nu prea stim care sunt criteriile cele mai importante care trebuie luate in considerare. Exista bineinteles, destul de multe firme de Securitate, insa nu toate ofera toate serviciile de securitate din cate exista. Astfel, cel mai important este sa faceti o lista cu serviciile de care aveti nevoie si, in functie de aceasta sau alegeti o singura firma care sa le faca pe toate pentru a nu delega sarcini si altora.

Astfel, o firma de securitate din Romania, trebuie in primul rand sa aiba un site, de pe care sa puteti observa in liniste care sunt serviciile pe care le ofera, contrac carui cost si daca toate va sunt de folos, pentru situatia dumneavoastra. Prin urmare, va trebui sa alegeti in primul rand, o firma de securitate care sa va ofere, gratuit, sau la uncost cat mai mic, consultanta de care aveti nevoie. In special daca nu stiti exact de care servicii aveti nevoie si de care nu. Dupa o scurta discutie cu consultantul firmei, ar trebui sa aveti un raspuns clar in minte si o schema de parcurs.

Apoi ar trebui sa aveti de ales, in functie de necesitatile dumneavoastra, intre serivicii de paza, imobile – la un loc bine prestabilit, sau servicii de insotire transport valori – daca aveti nevoie ca anumite bunuri sa fie transportate dintr-un loc intr-altul.

In cazul transporturilor de valori, masinile din parcul auto al acestor firme trebuie sa fie neaparat blindate, echipate cu aparate GPS, iar echipajul care asista transportul trebuie sa fie inarmat conform procedurilor in vigoare cu arme de foc, in eventualitatea unor evenimente violente neprevazute.

Pe langa asta, mai puteti solicita paza de la distanta. Acest tip de paza se refera in special la paza casei sau firmei dumneavoastra, prin camere de filmat cuplate la sistemele de alarma. Astfel, veti beneficia de monitorizare dispecerizata care, la nevoie, se poate transforma in interventie antiinfractionala. Astfel, firma sau casa dumneavoastra vor fi mereu in siguranta, la orice oria din zi si din noapte.

Mai mult, firmele de securitate din Romania, care ofera servicii complete trebuie sa aiba in lista lor si servicii de securitate pentru evenimente si garzi de corp. Desi acestea pot fi solocitate sa functioneze non stop, majoritatea clientilor solicita astfel de servicii la ocazii speciale sau, in cazul garzilor de corp, in calatorii sau evenimente mai riscante.

Veti putea observa ca, atunci cand vorbim de firme nationale de securitate, acestea se adapteaza si la cerintele regiunii in care activeaza. Astfel, firmele de securitate, nationale, vor avea si divizii de securitate maritima sau portuara, care poate pazi ambarcatiuni sau echipaje, la cerere.

Un alt lucru care trebuie sa devina criteriu foarte important este pregatirea personalului. Nu luati in considerare firmele de securitate care nu pot dovedi ca personalul lor este testat si pregatit regulat, conform cu legile in vigoare ale tarii in care activeaza si mai ales, daca nu pot dovedi ca personalul lor este apt pentru orice tip de misiune. De cele mai multe ori, firmele nationale sau multinationale prefera sa iti pregateasca singure personalul, pentru a garanta siguranta si veridicitatea serviciilor lor.

Alegeti acum firma care vi se potriveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu