luni, 28 septembrie 2015

Cum sa gasesti cel mai bun tratament pentru herpes oral

Herpesul buccal poate fi una dintre cele mai jenante probleme de sanatate. Asta pentru ca majoritatea oamenilor asociaza herpesul cu o igiena precara, sau cu practici private suspicioase.

Totusi, putini sunt cei care stiu ca, de fapt, herpesul esteprovocat de un virus care poate fi contactat pe cale orala, pur si simplu band dintr-un pahar din care a baut o alta persoana infectata. Mai mult, odata ce virusul s-a instalat in corpul nostru, acesta nu mai poate fi eliminat din organism, pentru ca deocamdata, medicina nu a descoperit niciun antivirus care sa faca acest lucru. Deci, odata infectati, nu vom mai scapa de acest virus niciodata, pe parcursul vietii. El ramane instare latenta, manifestandu-se doar atunci cand identifica slebiciuni ale corpului uman. Virusul este transmisibil doar pentru oameni, animalele neputand sa contracteze virusul.

Totusi, atunci cand suntem gata infectati tot ce putem sa afcem este sa ne mentinem un sistem imunitar sanatos, care sa nu permita manifestarea virusului. Daca acest lucru se intampla, totusi, este necesar sa cautam un tratament pentru herpes oral. Desi leacurile sunt multe, nu toate dau rezultate, si mai ale, nu toate dau rezultate imediate. Trebuie sa mentionam ca manifestarea virusului poate dura chiar si doua saptamani. Daca depaseste aceasta perioada este cazul sa contactati un medic pentru ca este posibil sa aveti probleme mai grave cu sistemul imunitar.

Revenind la tratament pentru herpes oral, solutiile sunt impartite in doua mari categorii: naturale si farmaceutice. In timp ce remediile naturale au efecte benefice pentru intreg organismul, efectele lor dureaza ceva mai mult pana se pot observa. Desi, mierea de albine, cremele naturiste ce contin galbenelesi alte produse naturiste sunt cele mai recomandate produse naturale, ele au efect rasunator atunci cand sunt aplicate chiar inainte ca virusul sa se manifeste. Adica atunci cand simtiti simptomele herpesului, trebuie sa aplicati aceste leacuri, daca le aplicati pe veziculele deja formate, rezultatele vor lipsi.

Pentru stadiul veziculelor exista, ce-i drept, foarte putine tratamente. Veziculele sunt manifestarea cea mai violenta a virusului si de cele mai multe ori tratamentele aplicate nu fac decat sa prelungeasca viata veziculelor. Pentru a veziculele sa dispara aveti nevoie de tratamente farmaceutice, pentru ca doar acestea mai pot avea efect. Insa, tratamentele care contin acciclovirum sunt la fel de inutile ca si tratamentele naturiste in aceasta faza. Pentru ca veziculele sa dispara in maximum doua zile, aveti nevoie de un tratament nou, care sa actioneze rapid. Aici puteti gasi un astfel de tratament care are o substanta activa ce neutralizeaza veziculele in doar doua zile de la aplicare. Este testat dermatologic, astfel ca nu veti putea avea reactii alergice la produs si poate fi folosit si pentru data viitoare cand veti mai avea herpes oral, pentru ca are o perioada de valabilitate destul de lunga. Astfel, lasati grijile ridiculizarii si judecatii sociale, pentru ca cu produsul revolutionar, nu veti avea timp sa va mai simtiti prost.

Gasiti tratamentul in farmacii dar si pe siteurile de profil care va stau la dispozitie. Dati-i herpesului ce merita: neutralizare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu